Global engagement

Værdierne i en veldrevet familievirksomhed skal inkludere bæredygtighed, social- og miljømæssig ansvarlighed og menneskerettigheder som tolerance, ydmyghed og tolerance. Min tipoldefar, Lothar von Faber, var en forretningsmand med et stort socialt engagement og hans efterkommere har fulgt hans eksempel. Faber-Castell underskrev i 2000 "Social Charter" aftalen, og den forbyder forskelsbehandling og børnearbejde og beskytter vores medarbejdere mod at blive udnyttet. Aftalen med ILO (den Internationale Arbejdes Organisation) forpligter os og er for mig en naturlig standard for alle dem, der driver virksomhed.

For at opnå en langvarig succes, er du nødt til at tænke på fremtiden. For mig, som forretningsmand, er det ekstremt vigtigt ikke at få et overskud på bekostning af fremtidige generationer. Blandt andet skaber jeg bæredygtige kilder af træ, som er et af vores mest værdifulde råmaterialer, som ikke har en negativ indvirkning på hverken mennesker eller miljøet.

Jeg er ikke interesseret i den kortsigtede gevinst. For en virksomhed, som ønsker at være en langvarig succes er evnen til at skabe vedvarende overskud helt afgørende. For mig går forretning og integritet hånd i hånd. Den form for integritet som inkarnerer værdier som social og økologisk ansvarlighed, tillid, ærlighed og retfærdighed er fuldt kompatibel med rentabiliteten. I sidste ende er det kun lønsomme virksomheder, der kan engagere sig i sociale og økologiske spørgsmål. Vores sunde, økonomiske situation og respekten for vores samarbejdspartnere giver mig sikkerhed for, at den sti vi har valgt, er den rigtige.

Greve A.W. von Faber-Castell (Bestyrelsesformand, Faber-Castell koncernen)

 

Bæredygtig produktion