Nye GRIP markere

Ergonomisk, fleksibel og exceptionel tysk kvalitet: GRIP markere

Den nye GRIP marker serie fra Faber-Castell kombinerer et unikt, ergonomisk design med god økonomi. Serien indeholder fire uundværlige redskaber specielt designet til forskellige overflader på kontoret eller hjemme. Alle fire modeller har det karakteristiske GRIP design, den ergonomiske, trekantede form med den prikkede grip-zone, der sikrer et godt greb og god komfort. Dette gør markerne lette at arbejde med selv over længere perioder.

 

Vejrsikret, lysægte og god i brug. Permanent markeren er ideel til overflader som glad, træ, karton og metal. Flipchartmarkeren er perfekt til professionelle præsentationer. Hvis du vil have mulighed for at korrigere eller slette dine noter, er whiteboardmarkeren, med den robuste, runde spids, perfekt. Den gennemsigtige tekstmarker er designet til at bruge på både standard og speciel papir og fås i mange forskellige flotte farver. Den har en robust spids og er tilgængelig i tre forskellige linjebredder til præcis overstregning.

Alle fire GRIP markere er perfekte at bruge. Når den løber tør for blæk, skal du blot indsætte refillen og herefter påfylder det selvregulerende system selv. Ud over at være meget effektive er GRIP markere også meget miljøvenlige.